Γυναικεία Παπούτσια

Τα loafers είναι το απόλυτο shoe design του φθινοπώρου και του χειμώνα.

ΛΟΑΦΕΡΣ
ΛΟΑΦΕΡΣΤα loafers είναι το απόλυτο shoe design του φθινοπώρου και του χειμώνα

 

Το 1934, ο υποδηματοποιός G.H. Bass δημιουργεί το «Weejun» όπου προσθέτει μια δερμάτινη λωρίδα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Η λωρίδα αυτή θα τα κάνει δημοφιλή με το όνομα “penny loafers”, καθώς τ’ αγόρια είχαν τη συνήθεια να βάζουν μια πένα, ώστε να κάνουν επείγοντα τηλεφωνήματα.

Τα loafers αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για να φορέσεις flat. Είναι εξίσου άνετα και εύκολα να συνδυαστούν με πολλά outfit. Αν ψάχνεις για ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με σχεδόν τα πάντα και με όσα κομμάτια έχεις στη ντουλάπα σου, τα loafers μπορεί να είναι αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι. Κομψά, στυλάτα, σε διάφορα χρώματα και με λεπτομέρειες που τα κάνουν πολυτελή, όπως αγκράφες.

 

Για office look στο γραφείο

Παπούτσι διαχρονικό, σικάτο, για all day εμφανίσεις. Απαραίτητο για ένα ενημερωμένο preppy look ή για το office look.

Ο συνδυασμός των loafers με τα κλασικά παντελόνια δημιουργεί ένα πιο κομψό και επίσημο στυλ. Για να πετύχεις το office look, δεν πρέπει να ακολουθήσεις τους κανόνες για τα jeans. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το παντελόνι μπορεί να είναι μακρύ και να καλύπτει τους αστραγάλους, φαρδύ, άνετο ή σε ίσια γραμμή. Άσε λοιπόν, τα τακούνια σου για μια – δύο μέρες και αντ’ αυτού φόρεσε loafers με τα κοστούμια και τα παντελόνια σου.